Dijous, 2 de maig de 2024

La coordinadora de Joventut a Lleida visita el camp de treball de Talarn

En aquesta segona edició es pretén recuperar antics camins i fonts oblidades del terme municipal

Redacció 1 de juliol de 2016 a les 10:41

La coordinadora ha visitat també l'esplai de Talarn. Foto: Ajuntament de Talarn


La coordinadora territorial de Joventut a les terres de Lleida, Esperança Casas, ha visitat aquesta setmana el camp de treball de Talarn que promou l'ajuntament i que s'inclou dins dels 51 camps de treball que existeixen enguany a Catalunya, organitzats per la Direcció General de Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Quinze participants s'han inscrit en aquesta segona edició, que pretén recuperar antics camins i fonts oblidades del terme municipal.

Aquestes tasques promouen la divulgació de les rutes que s'utilitzaven al municipi en èpoques passades quan el transport animal era l'únic mitjà que existia. A més, l'arranjament del paratge conegut com la "Font Nova", donarà a conèixer un dels indrets més bells del terme, especialment als més joves. Casas ha manifestat la seva satisfacció per la feina realitzada durant la primera edició del camp, i ha valorat positivament les iniciatives en matèria de joventut que duu a terme el consistori.    

Casas ha aprofitat la visita per conèixer l'esplai de Talarn, que aquest dilluns ha iniciat la seva activitat i que enguany compta amb més de 80 participants amb una franja d'edat dels tres als dotze anys, sent un dels esplais que registra majors inscripcions de la comarca.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació