Diumenge, 19 de maig de 2024

Sort aprova el pressupost municipal amb la piscina com a gran partida

Les obres per finalitzar la piscina municipal, amb una inversió d'uns 785.000 euros, haurien d'estar acabades aquest any

Redacció 10 de juny de 2016 a les 12:28

Imatge del ple d'aquest dimecres a l'Arxiu Comarcal. Foto: Ajuntament de Sort


El ple de l'Ajuntament de Sort ha aprovat aquest dimecres el pressupost municipal. Ho ha fet amb els vots favorables dels dos partits que formen l'equip de govern, Fem Municipi i la CUP. CiU, en canvi, es va abstenir. Els comptes, que ara estaran quinze dies en exposició pública, ascendeixen a 3,5 milions d'euros, dels quals 1,3 es destinaran a inversions. Entre aquestes, destaquen les obres per finalitzar la piscina municipal. En concret, la inversió prevista per l'acabament de la piscina municipal és d'uns 785.000 euros.

Les obres de la piscina municipal van quedar paralitzades fa gairebé sis anys per falta de diners i, des de llavors, l'estructura i els fonaments resten a l'intempèrie al costat del pavelló municipal. A finals de l'any passat, l'ajuntament va pactar amb la constructora una rebaixa del projecte per la seva obertura com a piscina descoberta, un dels principals objectius de l'actual consistori. L'objectiu és finalitzar les obres aquest mateix any, tot i que és del tot improbable que estiguin acabades durant aquest estiu.

L'altra gran actuació prevista pel consistori són les obres de remodelació a l'ajuntament, una intervenció que actualment obliga a celebrar els plens municipals a l'Arxiu Comarcal.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació