Dijous, 25 d'abril de 2024

El Pallars s'exporta turísticament a Rússia i els Països Baixos

Touroperadors i periodistes russos i holandesos visiten el Pallars per difondre'l com a destí turístic

Redacció 28 de maig de 2016 a les 10:35

Entre les activitats hi haurà una baixada de ràfting. Foto: Rubber River


Les comarques pallareses acullen des de dijous dos viatges de familiarització organitzats pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i que tindran com a protagonistes, respectivament, un grup d'onze periodistes i touroperadors russos i dos professionals de la revista holandesa Bergen Magazine, especialista en destinacions de senderisme.

La delegació russa, formada per professionals del Canal Rússia 1 de televisió i de diversos mitjans de l’àmbit turístic, com també per diversos responsables de touroperadors, porta a terme entre el 26 i el 28 de maig una estada al Pallars Sobirà amb l'objectiu de conèixer l'oferta de turisme actiu del territori. Els professionals russos participaran en diverses activitats d’aventura (ràfting i barranquisme) i podran degustar també els vins i la gastronomia de muntanya. Aquesta iniciativa ha estat promoguda pel Centre de Promoció Turística de Rússia i dels Països de l’Est.

Per la seva banda, les periodistes de la publicació Bergen Magazine (una redactora i una fotògrafa) estan efectuant entre el 26 i el 31 de maig un press trip que inclourà la plana i un gran ventall de destinacions del Pirineu lleidatà, entre els quals hi ha el congost de Mont-rebei, el Centre d’Observació de l’Univers d’Àger, el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, el Cinquè Llac o el Parc Natural de l’Alt Pirineu. 

El Patronat de Turisme, en col·laboració amb el Centre de Promoció Turística del Benelux, ha acordat promoure un número especial de Bergen Magazine dedicat als atractius de Lleida que s’elaborarà precisament a partir de la informació recollida aquests dies i que es distribuirà l’any vinent als Països Baixos i a la banda flamenca de Bèlgica. La revista, adreçada als amants de la natura i als viatgers que busquen noves rutes de senderisme, disposa també de diversos mitjans online (newsletter, web i xarxes socials) que reforçaran la promoció de Lleida.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació