Dissabte, 27 d'abril de 2024

Periodistes de la revista italiana «Caravan e Camper» visiten el Pallars

​L'Associació Càmpings de Lleida i el Patronat de Turisme de la Diputació col·laboren en el "press trip"

Redacció 24 de maig de 2016 a les 09:22

Els periodistes italians visitant un càmping de la Vall d'Aran. Foto: Patronat de Turisme


Una periodista i un fotògraf de la prestigiosa publicació italiana Caravan e Camper, un dels referents al seu país en el sector del turisme itinerant, estan portant a terme entre el 22 i el 25 de maig un press trip per les comarques de Lleida per tal de conèixer els equipaments, l'oferta d'activitats i el patrimoni natural d'aquest territori. La iniciativa és organitzada pel Centre de Promoció Turística de Catalunya a Itàlia, l'Associació de Càmpings de Lleida i el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.

L'objectiu de l'acció promocional és mostrar als periodistes italians l'oferta de turisme actiu de les comarques de muntanya de Lleida per mitjà de l'oferta de càmpings. Els participants en el press trip visiten diversos càmpings de la demarcació, alhora que degusten la gastronomia lleidatana i gaudeixen de diverses activitats esportives (ràfting, BTT, senderisme, etc.), a fi que coneguin l'ampli ventall de possibilitats de turisme actiu que ofereix el territori. L'equip de Caravan e Camper es desplaçarà concretament a càmpings de la Cerdanya, la Noguera, el Pallars Sobirà i la Val d'Aran. 

Itàlia es considera un mercat interessant per a aquest sector turístic ja que actualment uns tres milions d'italians practiquen el turisme a l'aire lliure o amb caravana, essent aquest, a més, una tendència a l'alça. Es calcula que al país transalpí aquest flux representa el 5,6% del moviment turístic.

Caravan e Camper és una revista emblemàtica en l'àmbit del turisme itinerant (caravàning i càmping) i està especialitzada en reportatges que tenen una gran incidència en les decisions sobre vacances dels seus lectors. La publicació té una tirada mensual de 50.000 exemplars (60.000 a l'estiu), una versió online que aplega 65.000 lectors mensuals i un newsletter adreçat periòdicament a 105.000 contactes.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació