Divendres, 26 d'abril de 2024

Conclou el projecte «Toleranyam» a Tremp

Alumnes del l'Escola Valldeflors i del col·legi Maria Immaculada han presentat els seus treballs entorn a les intoleràncies alimentàries

Redacció 18 de maig de 2016 a les 18:08

Una de les activitats del projecte. Foto: Ajuntament de Tremp


Un centenar d'alumnes, els seus professors i els familiars que els han pogut acompanyar, s'han trobat aquest dimecres a l'Espai Cultural La Lira de Tremp per presentar els seus treballs i extreure les conclusions del projecte que han dut a terme aquest trimestre entorn a les intoleràncies i al·lèrgies alimentàries.

En la primera part de l'acte, Laia Espasa, impulsora del projecte "Toleràncies, menjant amb il·lusió", ha explicat en què ha consistit el mateix i la metodologia emprada. Posteriorment s'ha dut a terme una demostració de cuina amb productes lliures d'al·lèrgens que han fet la mateixa responsable del projecte i el Sr. Crèpitus (l'actor Blai Castell), el personatge que els ha acompanyat, a través d'un blog, en la seva recerca i investigació entorn a les intoleràncies i al·lèrgies alimentàries.

Per acabar, els alumnes han presentat els seus vídeos de recull on han mostrat tot allò que han après durant les sessions i han fet una petita degustació.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació