16 d'abril de 2024

​El curs escolar 2016-2017 serà del 12 de setembre ​al 21 de juny

Les vacances de Nadal es faran entre el 23 de desembre i el 8 de gener, i les de Setmana Santa entre el 8 i el 17 d’abril

Redacció 16 d'abril de 2016 a les 13:36

El proper curs escolar començarà el 12 de setembre. Foto: Adrià Costa


El Departament d’Ensenyament ha establert el calendari escolar per al proper curs 2016-2017, publicat avui al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. El curs començarà el dilluns 12 de setembre tant a l’educació primària com a secundària i postobligatoris, excepte els cicles formatius de grau superior, escoles oficials d’idiomes i formació d’adults, que podran començar el curs fins el dia 19 de setembre. El calendari publicat també ha estat tractat en el ple del Consell Escolar de Catalunya, on hi ha representats sectors de la comunitat educativa del país.
 
L'inici de batxillerat i els cicles formatius de grau mitjà es podrà endarrerir fins al 14 de setembre d’acord amb la gestió de l’avaluació extraordinària o d’altres tràmits que es duguin a terme abans del començament de les classes. En aquest supòsit, caldrà compensar l’endarreriment amb dies de lliure disposició o amb l’endarreriment del dia de finalització de les classes al desembre o a final de juny.
 
El curs escolar acabarà el 21 de juny, llevat en els ensenyaments de règim especial, que ho faran d’acord amb la seva programació acadèmica. També s’estableixen les dates dels exàmens de recuperació del setembre (proves extraordinàries) per a l’educació secundària obligatòria i primer de batxillerat, entre l’1 i el 5 de setembre de 2017. En el cas dels cicles formatius i segon de batxillerat aquestes proves es faran el mes de juny, després de les proves ordinàries.
 
Les vacances de Nadal el proper curs seran entre el 23 de desembre i el 8 de gener, ambdós inclosos. A Setmana Santa les classes s’aturaran entre el 8 i el 17 d’abril, ambdós inclosos. En el marc del calendari els centres disposaran de 3 dies festius de lliure disposició que es podran fer repartits en els diferents trimestres i que no poden coincidir amb els d’inici i final de les classes ni amb els immediatament anteriors o posteriors als períodes de vacances escolars.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació