Divendres, 17 de maig de 2024
esports

Tremp acull amb nota la Copa Catalana de Xous 2016 de patinatge artístic

Prop d'un miler de persones d'arreu de Catalunya s'han desplaçat fins la capital del Pallars Jussà

Redacció 13 d'abril de 2016 a les 10:33

El pavelló del Joncar es va omplir de gom a gom. Foto: CP Tremp


El pavelló del Joncar de Tremp va ser l’escenari el passat dissabte de la Copa Catalana de Xou de patinatge artístic. L'esdeveniment, organitzat pel Club Patí Tremp, va comptar amb la participació de gairebé 300 patinadors de les modalitats quartet, petit i juvenil; en total, 32 clubs de patinatge de totes les territorials de Catalunya.

En modalitat de quartet el primer classificat va ser el CP Osona, amb La cara fosca de la cobdícia; el segon lloc va ser pel CPA Roda, amb Dolçament, i el tercer classificat va ser el CP El Perelló, amb Tria. En modalitat petit el primer classificat va ser el CP Osona, amb Pixelat; segon classificat, Alguaire, amb Contra rellotge, i el tercer classificat el PA Franciscans (Barcelona), amb Allibera’m, allibera’t!. Finalment, en la modalitat juvenil, el Reus Deportiu va ser el primer classificat, amb El fil vermell; el CP Osona, el segon amb Mandales, i el tercer classificat va ser el Foment Cardoní (Barcelona) amb Qui alimenta a qui?

Els pòdiums de les tres modalitats van quedar classificats per a la Copa Espanya que cada any es celebra a la ciutat de Vigo. El grup xou petit del Club Patí Tremp va participar amb 6 patinadores, executant un gran disc que va fer aplaudir a tots els espectadors. En acabar la competició dos grups de xou màster van fer unes exhibicions espectaculars que van fer cloure la vetllada amb bon ambient i molts aplaudiments.

Prop d’un miler de persones, entre patinadors, acompanyants i aficionats, s’han desplaçat fins a Tremp entre la tarda de divendres i fins dissabte al vespre o diumenge al migdia i han pogut gaudir de la ciutat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Esports, CP Tremp, patinatge
Participació