Dijous, 2 de maig de 2024
ESPORTS

Més de 1.000 atletes en una nova edició de l'Olimpíada Flamicell

El Mater Salvatoris de Lleida s'emporta un any més el títol per equips de la clàssica prova d'atletisme escolar de la Pobla de Segur

Redacció 14 de març de 2016 a les 10:28

Berta Cabanas ha estat l'encarregada d'encendre el pebeter. Foto: Consell Esportiu Pallars Jussà


Un any més l'Olimpíada Flamicell de la Pobla de Segur ha aplegat més de 1.000 atletes a les instal·lacions del parc Alcalde Boixareu de la localitat, animats per un nombrós públic que, com de costum, s'ha concentrat a les graderies per animar als atletes en un dia de sol com va ser el passat dissabte.
 
Entre els fets més destacats, cal fer incís en la millora de tres marques històriques en longitud. A la categoria Cadet Femení, amb una marca de 4,67 metres registrada per Susan Stephen del Lleida Unió Atlètica; a Infantil Femení, amb una marca de 10,50 metres per Maria Navarro del Col·legi Santa Anna; i a Pes Infantil Masculí, amb un llançament de lluís Pera, del Mater Salvatoris, de 10,64 metres.
 
En l'apartat d'Atletisme d’Aleví a Cadet, Mater Salvatoris, amb 450 punts, ha quedat un any més en primera posició, seguit del Col·legi Santa Anna amb 379 punts i de l'Institut de la Pobla de Segur amb 317 punts. En l'apartat de Miniatletisme, gairebé 500 atletes han realitzat proves no competitives com els 50 metres llisos, els 50 metres obstacles, llançament de pes i javelina...) en categories Prebenjamí i Benjamí.
 
L'esportista convidada d'aquest any ha estat l'atleta del FC Barcelona, Berta Cabanas, natural de la Pobla de Segur. Un referent dins la població per a tots els participants que han gaudit amb ella de l'encesa del pebeter.
 
A banda de la competició atlètica, també s’han realitzat altres esports i activitats lúdico-esportives com futbol, korfball, bicicletes tot terreny, balanz bike, així com inflables per als més petits. Com a novetat, un inflable de l’Agencia Catalana de Residus ha estat present durant la jornada a la plaça de l’Ajuntament, on els més petits han jugat i aprés a reciclar. També la campanya "Esportista Solidari" ha recollit material esportiu per als més necessitats.
 
L’organització, com cada any, ha anat a càrrec de l’Escola Els Raiers, l’AMPA i l’Ajuntament de la Pobla de Segur, amb la col·laboració del Consell Esportiu del Pallars Jussà i el Club Atletisme de La Pobla de Segur.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació