Dissabte, 27 d'abril de 2024

Els veïns de la Pobla decidiran com ha de ser la Fira Promopallars

L'Ajuntament de la Pobla de Segur posa en marxa un procés participatiu per redefinir la Fira Promopallars | El certament arriba enguany a la 50a edició

Redacció 11 de març de 2016 a les 12:16

La Fira Promopallars coincidirà enguany amb la baixada de falles. Foto: Jordi Ubach


L'Ajuntament de la Pobla de Segur ha iniciat un procés de participació ciutadana per definir una estratègia de futur per a la Fira Promopallars. El consistori és "conscient" de la necessitat de redefinir el certamen, que se celebra a la primavera, i establir una estratègia de futur que permeti dinamitzar-la, fer-la més atractiva i n'asseguri la sostenibilitat en el temps. Per a la coordinació del procés de participació l'Ajuntament està rebent el suport de l'empresa Raiels.

La primera fase del procés s'ha realitzat aquest mes de febrer, amb una trentena d'entrevistes a persones rellevants del municipi, ja sigui relacionades amb el món de l'empresa i el comerç, el turisme o l'associacionisme. Amb les aportacions que s'obtinguin s'iniciarà una segona fase amb la programació de dos tallers participatius, el primer dels quals es farà el proper dilluns i el segon durant el mes d'abril, en una data pendent de confirmar. 
 
Taller "Fira Promopallars... cap on volem anar?"

El dilluns 14 de març, de 15h a 17h a la sala de plens de l'Ajuntament, es farà el primer dels dos tallers programats. Sota el títol "Fira Promopallars... cap on volem anar?", l'objectiu és orientar als participants en la presa d'acords de consens en relació a aspectes clau com són, per exemple, la definició d'objectius, finalitats o temàtica. Aquests tallers estan oberts al públic en general.
 
Enguany s'arriba a la 50a edició

Aquest any se celebra la 50a edició de la Fira de la Pobla de Segur, en uns inicis dedicada al sector ramader i des de l'any 1988 anomenada Fira Promopallars, amb l'objectiu de promocionar el potencial turístic dels Pallars. La Fira d'aquest any se celebrarà els dies 18 i 19 de juny i coincidirà amb la Festa de la Baixada de Falles, declarades recentment Patrimoni Immaterial per la Humanitat per part de la Unesco, i la celebració de la Verge de Ribera.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació