Dilluns, 29 d'abril de 2024

ERC denuncia la «mala gestió» de Foment en la senyalització de la N-260

Apareixen nous errors ortogràfics en la senyalització vertical després del cas de "Guerri" de la Sal

Jordi Ubach 29 de febrer de 2016 a les 16:36

Foment ha canviat de posició la doble "r" de Morreres.  Foto: Pallars Digital


La delegació d'ERC a l'Alt Pirineu i Aran ha denunciat mitjançant un comunicat la falta de coneixement de l'Estat espanyol en quan als topònims de les poblacions pallareses. Si tal i com va avançar Pallars Digital, el passat divendres apareixia a la població de Gerri de la Sal un cartell amb el nom de "Guerri de la Sal", al cap de poques hores van començar a circular per les xarxes fotos d'altres senyals verticals amb errors ortogràfics, com el de Morreres, que apareix com "Morerres".

Pel grup republicà, la "mala gestió" del Ministeri de Foment en la senyalització de la N-260, de la seva titularitat, "posa en evidència el seu total desconeixement en el territori i deixa palesa la seva incompetència". ERC, a més, recorda la demolició del poble de Compte per fer-hi passar la variant actualment paralitzada, el que considera "un dels fets més greus" de Foment en la gestió de l'Eix Pirinenc.
 

Gerri de la Sal, convertit en "Guerri" de la Sal. Foto: Pallars Digital


ERC defensa que "s'ha de fer pagar a aquells que tenen responsabilitats allò que no es planifica correctament", i que "amb els diners de tots no s'hi pot jugar". El partit critica el cost que suposarà la restitució de la senyalització equivocada. "Això ens reafirma que s'han de canviar molt les formes de fer política", conclou el comunicat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació