Dijous, 2 de maig de 2024

Sort ratifica en sessió plenària la dedicació exclusiva del tinent d'alcalde

CiU va presentar al novembre una moció en què demanava la regularització del sou

Jordi Ubach 25 de febrer de 2016 a les 12:59

Sessió plenària de dilluns a l'Ajuntament de Sort. Foto: Ajuntament de Sort


L'Ajuntament de Sort va acordar dilluns en sessió plenària atorgar al tinent d'alcalde del municipi, Baldo Farré (CUP), un salari per dedicació exclusiva d'uns 1.300 euros al mes. El grup municipal de CiU, a l'oposició, hi va votar en contra al considerar que els sous només es poden cobrar un cop s'han aprovat al ple. 

Tot i que no s'ha oficialitzat fins aquesta setmana, Farré percep el sou des del passat estiu, quan el consistori entrant, format per Fem Municipi i la CUP, va interpretar a instàncies del secretari, Carles Vives, que amb el canvi de govern no era necessària l'esmena de la partida pressupostària. Així ho va admetre el mateix Vives durant la sessió plenària de dilluns. 

CiU va presentar al novembre una moció en què demanava la regularització del sou del tinent d'alcalde, l'únic càrrec de l'Ajuntament de Sort que percep una retribució. En declaracions a Pallars Digital, Farré ha admès l'error, que considera "administratiu i d'assessorament, en cap cas malintencionat". El tinent d'alcalde ha posat de manifest que la seva retribució suposa "uns 200 euros menys que l'assignada en l'anterior mandat".

Últim ple de Carles Vives

El de dilluns va ser un ple especial pel secretari de l'Ajuntament de Sort, Carles Vives, que properament deixarà el seu càrrec per jubilació.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació