Diumenge, 19 de maig de 2024

L'Ajuntament de Tremp renova el conveni amb l'Orfeó

La relació entre les dues institucions es remunta a l'any 1998

Redacció 24 de febrer de 2016 a les 11:40

Miquel i Ubach durant la renovació del conveni. Foto: Ajuntament de Tremp


Intensificar la vida musical local i comarcal és un dels principals objectius de l'Orfeó de Tremp. I des de fa anys, l'entitat aconsegueix aquest propòsit programant concrets i actuacions de cant coral. Aquest dimarts l'alcalde de la ciutat, Joan Ubach, i la presidenta de l'Orfeó de Tremp, Margarida Miquel, han signat la renovació del conveni de col·laboració entre ambdues entitats.

El primer acord de col·laboració entre aquestes dues institucions es va signar l'any 1998 per tal d'instrumentar-ne les relacions. Posteriorment, a partir de l'any 2008, data en què es va signar un nou conveni, la col·laboració s'ha anat revalidant any rere any a partir d'annexos al document.

La voluntat del nou equip de govern de seguir treballant i promovent la cultura i el lleure de qualitat, ha portat a la signatura d'aquest nou annex, en el qual es relacionen les activitats que programarà l'Orfeó aquest 2016, entre les que destaquen els concerts de Festa Major i de Nadal, la cantada de Caramelles i l'organització de l'aplec de l'Escudella a Claret.

Així mateix, s'hi concreten els detalls de pagament en concepte de subvenció per part de l'Ajuntament de Tremp i l'ús del local ubicat a l'edifici el Cub, espai de propietat municipal on assaja i es reuneix la junta i el cor de l'Orfeó.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació