Dimarts, 30 d'abril de 2024

«El foraster» de TV3 visita aquesta nit Isona i Conca Dellà

El programa s'emetrà a partir de les 22:40h

Jordi Ubach 10 de febrer de 2016 a les 09:35
Viatgem a Isona i Conca Dellà

Viatgem a Isona i Conca Dellà. El Foraster a TV3, dimecres a la nit.

Posted by El Foraster on Sábado, 6 de febrero de 2016


Fent quilòmetres amb la seva pick-up taronja, "El Foraster" de TV3 arriba aquest dimecres fins al municipi d'Isona i la Conca Dellà, on va estar gravant el capítol el passat mes d'octubre. El programa destaca del municipi els seus catorze pobles amb més de 60 jaciments arqueològics amb restes dels dinosaures que van habitar aquesta conca fa 70 milions d'anys.

Amb l'Assumpció, una veïna de 70 anys, Masferrer buscarà les petjades de dinosaure; amb en Pere, pastor de Basturs, els ous, i amb en Bernat, els ossos. Però a la Conca Dellà també hi ha animals vius. I molts. Aquí, el Foraster donarà menjar a més de dos-cents voltors carronyaires, acompanyat d'un guia molt especial, en Modest, un gran guarda forestal i un professor d'anglès únic al món.
 

Quim Masferrer visitant el Museu de la Conca Dellà. Foto: TVC


Quim Masferrer és "El Foraster", un monologuista ambulant que recorre Catalunya a la recerca del paisatge humà dels poblets de menys de mil habitants. Cada capítol, un poble diferent. I a cada poble, un repte: fer un monòleg davant de tots els veïns, un monòleg personalitzat, fet a mida de cada poble i dels seus habitants.

El programa de TV3 ja ha xafat territori pallarès en altres tres ocasions. La primera vegada va ser la primera temporada, quan Masferrer va visitar la Vall Fosca. La temporada passada el foraster va descobrir Salàs de Pallars, al gener, i Llavorsí, al mes de març.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació