Dissabte, 4 de maig de 2024
esports

La Rialp Matxicots, segona ultratrail d'Espanya pels lectors de Runedia

Nou reconeixement per la cursa pallaresa, escollida segona ultratrail per més de 36.000 corredors

Redacció 27 de gener de 2016 a les 11:36

La Rialp Matxicots acumula reconeixements. Foto: Rialp Matxicots


El col·lectiu de voluntaris que conformen l'Associació Rialp-Matxicots estan d'enhorabona. Al reconeixement atorgat pels corredors com a millor ultratrail de Catalunya, se li ha de sumar un nou mèrit: la Rialp Matxicots Trail de 52 quilòmetres ha estat escollida com la segona milor Trail Ultra Espanya 2015 pels lectors de Runedia, pàgina que promou el rànquing de les carreres més importants en tot el territori espanyol.

La distinció s'ha aconseguit per la votació de més de 36.000 corredors de tot Espanya. La Rialp Matxicots ha quedat darrere de la Trail del Bisaura XL, de Sant Quirze de Besora. Podeu consultar la relació de les millors carreres del 2015 en aquest enllaç.

Enguany s'arriba a la 7a edició

La comunitat Matxicots ja treballa en la 7a edició, que se celebrarà els dies 17 i 18 de setembre i que comptarà novament amb les quatre curses que promou: la Extrem, de 82 quilòmetres, la premiada Trail, de 52 quilòmetres, la Mitja, de 21 quilòmetres i la Caminada, de 12 quilòmetres. L'obertura d'inscripcions serà a partir del proper 1 d'abril.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació