Dimarts, 23 d'abril de 2024

Augmenten les visites a l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu

Unes 19.355 persones van visitar durant el 2015 algun dels seus espais o activitats visitables, 2.000 més que l'any anterior

Redacció 25 de gener de 2016 a les 17:28

Entrada principal de l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu. Foto: Ecomuseu


Durant el passat 2015, l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu ha rebut un total de 19.355 visitants i usuaris. D'aquests, fins a 6.290 persones han visitat Casa Gassia d'Esterri d'Àneu, la seu permanent de l'Ecomuseu. Aquesta xifra és lleugerament inferior a la de l'any anterior (6.734), tot i que en el seu conjunt la resta d'espais i activitats visitables de l'Ecomuseu han experimentat un augment en les xifres de visitants.

Així doncs, tant els radials o antenes territorials de l'Ecomuseu (visites a esglésies, visites teatralitzades i activitats experiencials) com les exposicions temporals que s'ofereixen han obtingut prop de 2.000 visitants més en conjunt respecte al darrer any.

Pel que fa als usos i serveis dels diversos espais de l'Ecomuseu (formació, tallers, cinema, conferències,...) experimenten de nou un augment d'usuaris, amb un total de 6.425 persones, fruit del treball continuat realitzat per tal d'oferir a la població del territori activitats i serveis propers vinculats al patrimoni.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació