Dissabte, 27 d'abril de 2024
socis

Pallars Digital inicia una campanya de socis amb avantatges exclusius

Els lectors del diari participaran per només 3 euros al mes en sortejos i promocions mensuals

Redacció 25 d'abril de 2016 a les 09:41

Gaudeix dels avantatges de fer-te soci de Pallars Digital. Disseny: Xurx Desssign


El diari Pallars Digital ha iniciat aquest dilluns una campanya de socis entre tots els seus lectors. Aportant només tres euros al mes, els pallaresos i pallareses podran aconseguir avantatges exclusius mensuals amb sortejos, descomptes i promocions, a més de formar part activa del diari. 

Tots els lectors que ho desitgin tenen ara l'oportunitat de col·laborar amb un projecte compromès amb el territori i la seva gent, donant valor a la tasca informativa que el mitjà desenvolupa des de fa gairebé tres anys. Un dels objectius del diari, a més, passa per convertir-se en un mitjà econòmicament sostenible per avançar cap a un periodisme més lliure i independent. Si portes el Pallars al cor, aquest és el teu moment.

Primer sorteig: Bruce Springsteen al Camp Nou!

El primer sorteig exclusiu pels socis de Pallars Digital consistirà en dues entrades per assistir al concert que Bruce Springsteen oferirà el proper 14 de maig al Camp Nou (Barcelona). Entraran en el sorteig tots aquells lectors que es donin d'alta com a socis abans del dimarts dia 10 de maig. El sorteig es farà en directe a través del Periscope del diari el mateix dia 10 de maig a les 12h.
 

FORMULARI: Fes-te soci/a!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació