Divendres, 26 d'abril de 2024

Eva González presenta a Sort els dos primers llibres de la seva trilogia

"Ulurú" i "Refugi" són els dos volums, un dels quals s'ambienta a la capital del Pallars Sobirà

Redacció 2 de desembre de 2015 a les 09:49

La presentació va tenir lloc a la Biblioteca de Sort. Foto: Biblioteca de Sort


En el marc de les activitats del Dia Internacional contra la Violència envers les Dones que organitzen l'Ajuntament de Sort i l'Institut Català de les Dones, el passat dissabte va tenir lloc la presentació dels llibres Ulurú i Refugi, els dos primers volums de la trilogia Viatge a l'harmonia, de l'autora gironina Eva González Colomer.

El primer dels volums, Ulurú, descriu una crisi personal molt intensa de la protagonista que resol en un viatge a Austràlia on contacta amb els aborígens, els habitants ancestrals d'aquelles terres, que la fan partícip dels seus costums i tradicions. En el segon dels volums, Refugi, la protagonista es veu immersa en la crisi econòmica que arrosseguem d'uns anys ençà i en una situació personal violenta i complicada però troba el seu particular refugi, que li permet trencar amb tot, al Pallars Sobirà i concretament a Sort, on tot i el paisatge dur i esquerp coneix l'amabilitat de les persones.

En el tercer volum, actualment en preparació i que porta per títol Converses amb Violant, la protagonista és ja una dona gran que acull a la neta i que amb les converses que ambdues mantenen descobreix noves facetes de la vida.

L'autora ha bolcat en aquest llibre les seves experiències personals, de gran viatgera, i la seva experiència professional com a terapeuta, amb 40 anys de feina que li han permès experimentar de primera mà tota mena de circumstàncies i peripècies vitals.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació