Dimarts, 30 d'abril de 2024

Mostremp estrena «El projector», el nou cineclub a Tremp

Amb una programació regular que aproparà un cop al mes algunes de les perles del cinema de circuit alternatiu

Redacció 2 de desembre de 2015 a les 10:24

El cinema La Lira de Tremp acolirà les sessions d'El projector. Foto: Mostremp


Els pallaresos amants del cinema estan d'enhorabona. Aquest dimecres arrenca a Tremp "El projector", un nou projecte ideat per l'Associació Mostremp d'amics del cinema de Tremp que es presenta com un cineclub mensual amb una programació regular que aproparà un cop al mes algunes de les perles del cinema de circuit alternatiu que actualment es pot visionar a les millors cartelleres especialitzades de Catalunya. D'aquesta manera, "El projector" es converteix en la "finestra al Pallars" dels Cinemes Girona, una de les sales especialitzades més rellevants de Barcelona.

Per a fer possibles aquestes sessions del cineclub, que també compta amb l'organització de l'Ajuntament de Tremp, ha estat clau el suport dels Cinemes Girona de Barcelona que participa activament en la selecció i la programació de les pel·lícules i que esdevé una garantia de qualitat per la programació. La cita tindrà lloc cada primer dimecres o dijous de mes entre desembre i maig, a les 22h, al cinema La Lira de Tremp.

Estrena amb Niebla

El primer Projector tindrà com a protagonista el film Niebla (Haemoo) de Shim Sung-bo i produïda per Bong Joon-ho, creadors de Memories of a murder (2003). Basada en fets reals, relata els intents d'un vaixell sud coreà per transportar immigrants il·legals de la Xina a Corea. Durant el viatge de tornada a la costa coreana i assetjats per una patrulla marítima, el pla del capità se'n va en orris per culpa d'un desgraciat accident que canviarà el curs dels esdeveniments.
 

Fotograma de la pel·lícula. Foto: Niebla


El film ha estat nomenat a la Concha de Oro de San Sebastian 2014 i ha sortit guanyador a la Millor Pel·lícula del Casa Asia Film Week 2015 i al Millor Actor Revelació al 10è Premis MAX de Cinema. A continuació et deixem amb el tràiler de la pel·lícula.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació