Dijous, 25 d'abril de 2024

Cinc pallaresos a les eleccions generals

Jeannine Abella i Mayte Rivero per Democràcia i Llibertat, Anna Azamar per ERC, Ana Cava pel PP i Alexandre Gásquez per Ciutadans es presenten a les eleccions del 20-D

Jordi Ubach 19 de novembre de 2015 a les 10:29

La llista de Democràcia i Llibertat és la que aporta més candidats pallaresos. Foto: DiLl


Un cop conegudes totes les candidatures que es presenten a Lleida a les eleccions generals del 20 de desembre, sabem que seran cinc els pallaresos que representaran algun dels partits que hi concorren. Aquest dimarts s'ha fet la presentació a Lleida de la candidatura Democràcia i Llibertat, on hi forma part l'actual senadora d'Esterri d'Àneu, Mayte Rivero, que repeteix com a membre electe, en aquesta ocasió com a cap de llista de la Cambra Alta. Jeannine Abella, d'Isona i Conca Dellà i tinent d'alcalde del municipi, és la número tres de la llista al Congrés de Diputats.

En una altra candidatura, concretament a la del PP, trobem la que va ser candidata del Partit Popular a Tremp en les passades eleccions municipals, Ana Cava, que es presenta al Senat amb els populars. Pel que fa a Esquerra Republicana de Catalunya, Anna Azamar, de Sort, es presenta com a número 2 al Senat. Per últim, a les files de Ciutadans hi trobem el també trempolí Alexandre Gásquez, que consta com a suplent de la llista del partit al Congrés dels Diputats i que es presenta per primer cop en unes generals.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació