Dilluns, 13 de maig de 2024
esports

Tres podis del Club Patí Tremp a la Copa Catalana d'Iniciació

La patinadora Irati Altuna es va proclamar campiona de Catalunya del nivell A

Redacció 17 de novembre de 2015 a les 11:41

Representants del Club Patí Tremp al català d'Iniciació. Foto: CP Tremp


El Club Patí Tremp ha obtingut aquest dissabte uns resultats molt meritoris a la Copa Catalana d'Iniciació 2015 de patinatge, que s'ha celebrat a la població barcelonina de Cerdanyola del Vallés. El club pallarès era el que aportava més patinadors classificats de tot Catalunya en individual, amb un total de sis, tot i que només hi van poder participar cinc per una baixa. Tots ells van anar acompanyats de l'entrenador del CP Tremp, Joan Potrony.

La Territorial de Lleida va ser la que més podis va aconseguir en aquest campionat, amb un total de set copes de les dotze de la modalitat individual i una de parelles d'artístic. D'aquestes, els patinadors del Club Patí Tremp se'n van endur tres, convertint-se en el Club que va obtenir millors resultats. Destaca el paper d'Irati Altuna, que es va proclamar campiona de Catalunya del nivell A gràcies a un disc de molt nivell executat amb molta elegància i sense cap errada.

La resta de patinadors van aconseguir també resultats de mèrit. És el cas de Janick André, que va ser sots-campiona del mateix nivell. Lil Khater, en el nivell C, va tenir una petita errada en el salt més senzill que el va situar damunt del podi en la tercera posició. Nahia Anaut també va fer un disc de molta dificultat en el nivell B, però es va quedar a les portes del podi, igual que Beatriz de Souza, que va tenir un mal dia tot i aconseguir unes bones puntuacions.
 

Consulta les CLASSIFICACIONS de la Copa Catalana d'Iniciació 2015

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació