Diumenge, 19 de maig de 2024
PUBLIREPORTATGE

Tenim #laneuatocar a Espot, Port Ainé i Tavascan

Aprofita els avantatges que t'ofereix FGC per esquiar a les estacions d'esquí pallareses

Publireportatge 12 de novembre de 2015 a les 19:12

Ja pots gaudir dels avantatges que t'ofereix Skipallars. Foto: Skipallars


Ja estan a la venda els Forfets ATOTANEU de les estacions d'esquí i muntanya de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). No esperis més i aconsegueix el teu Forfet amb fins a un 20% de descompte comprant abans del 22 de novembre.

Entra a la Botiga Online del Grup FGC i consulta el ventall de possibilitats que t'ofereixen els Forfets ATOTANEU 6.0 i 5.0, els únics forfet que et permeten esquiar en fins a 6 estacions d'esquí alpí diferents: La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot, Port Ainé i Tavascan. A partir de 260€ (preu promocional del Forfet ATOTANEU 6.0 de dies feiners) podràs gaudir de la neu en un domini de més de 145 quilòmetres esquiables.

TARIFES CONGELADES PER TERCER ANY CONSECUTIU

A més a més de mantenir les tarifes congelades per tercer any consecutiu, el Forfet ATOTANEU ve acompanyat d'un talonari que integra més de 150 avantatges entre els quals destaquen activitats a les pròpies estacions, cinemes, entrades a museus com el del FC Barcelona i el Zoo de Barcelona i moltes sorpreses més que faran gaudir a tota la família.

ATOTANEU 6.0: Podràs esquiar sense límits a les estacions de La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot, Port Ainé i Tavascan així com a les 7 estacions de Tot Nòrdic.

ATOTANEU 5.0: Podràs esquiar sense límits a les estacions de Vall de Núria, Vallter 2000, Espot, Port Ainé, Tavascan, a les estacions de Tot Nòrdic, i gaudiràs d'un 50% de descompte en el forfet de dia a La Molina.

FORFET FREESTYLE: Per només 270€ podràs gaudir sense límits dels Snowparks de La Molina i Port Ainé amb un producte dissenyat especialment per als amants de l'estil lliure. Tindràs accés als remuntadors mecànics exclusius per als Snowparks de les nostres estacions i, a més a més, et pots beneficiar també de l'opció de fraccionament del pagament i gaudir del talonari d'avantatges ATOTANEU.

CÒMODES QUOTES: ESQUIA TOTA LA TEMPORADA A PARTIR DE 32€ AL MES!

No et preocupis si no ho pots pagar tot de cop! Des de 32€ al mes pots aconseguir el teu Forfet ATOTANEU. Amb les diferents opcions de finançament que t'ofereix el Grup FGC, podràs pagar en 3, 6, 9 ó 12 mesos.

OFERTA DE LLANÇAMENT: FINS A UN 20% DE DESCOMPTE

Aprofita els descomptes promocionals fins al 22 de novembre. Tria el producte que més s'adapti a les teves necessitats i no et quedis sense esquiar aquest proper hivern: forfets per a famílies nombroses, per esquiar en dies feiners, per infants, veterans...

No esperis més i compra ara el teu Forfet ATOTANEU: recorda que ho pots fer mitjançant la Botiga Online del Grup FGC i a les oficines de les estacions d'esquí i muntanya.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació