Dilluns, 20 de maig de 2024

El Geoparc de Tremp exposa el seu potencial al Comitè espanyol

Participant a la 2a Jornada oberta del Comitè espanyol de Geoparcs, a Sevilla, amb una ponència sobre la relació entre la Geologia i el vi

Redacció 10 de novembre de 2015 a les 12:48

La jornada va tenir lloc a Constantina. Foto: Ajuntament de Tremp


El passat divendres va tenir lloc a Constantina, al Geoparc Sierra Norte de Sevilla, la 2a Jornada oberta del Comitè Espanyol de Geoparcs, a la qual va participar l'Associació Geoparc Conca de Tremp-Montsec. L'objectiu de la jornada és contribuir a millorar la divulgació i el coneixement dels Geoparcs Espanyols.  

Sota el tema "Patrimoni natural, geoturisme i desenvolupament local", la convocatòria va comptar amb la participació del president de l'Associació Mundial de Geoparcs Globals, el professor Nickolas Zouros, i en el decurs de la jornada hi va haver diverses conferències i grups de treball relacionats amb les estratègies de desenvolupament característic dels geoparcs, les sinèrgies i complementarietats que existeixen als diferents territoris i entre els mateixos.

Durant el sopar de cloenda, a més d'una degustació de productes de la Sierra Norte de Sevilla, es van poder tastar també productes de cada un dels territoris participants en la Jornada. En el cas del projecte de Geoparc Conca de Tremp-Montsec, es van presentar 3 vins a través dels quals es va explicar la relació entre la Geologia i el vi al nostre geoparc, un exemple més que fa palès el protagonisme de les Ciències de la Terra al nostre territori.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació