Dijous, 2 de maig de 2024
esports

La Pobla de Segur dóna el tret de sortida a la temporada de cros escolar

Més de 300 nens i nenes del Pallars, l'Alta Ribagorça i la Val d'Aran van participar a la prova

Redacció 10 de novembre de 2015 a les 11:46

El cros de la Pobla és el primer de la temporada. Foto: Consell Esportiu Pallars Jussà


El passat dissabte es va celebrar el Cros Intercomarcal de La Pobla de Segur al Pavelló Municipal d'Esports de la localitat. La cursa, organitzada pel Consell Esportiu del Pallars Jussà i el Patronat Municipal d’Esports de la Pobla de Segur, va generar una gran expectació i va tenir una bona assistència de públic. Hi van participar més de 300 joves atletes del Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, l'Alta Ribagorça, i Val d'Aran.

Aquest cross és el primer dels quatre que se celebren a la comarca i que formen part del circuit d'activitats dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. A banda de la prova celebrada a La Pobla de Segur, Tremp, Isona i Talarn, són les altres poblacions que formen part d'un circuit comarcal molt arrelat al territori. La propera competició tindrà lloc a Les (Val d'Aran) el proper dissabte.

La matinal va cloure amb l'entrega de medalles als nens i nenes en un ambient esportiu i familiar. Podeu consultar els resultats a la pàgina web del Consell Esportiu del Pallars Jussà.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació