Dilluns, 29 d'abril de 2024

El Circuit de Cinema Català arrenca a Tremp

Mostremp inicia un cinefòrum que tindrà lloc cada primer dijous de mes

Redacció 8 de novembre de 2015 a les 11:51

Tremp va donar inici a les projeccions. Foto: Ajuntament de Tremp


Mig centenar de persones van participar dijous a l'acte de presentació a Tremp del Circuit de Cinema Català – Dia de l'autor SGAE, que promouen el Consell Territorial de la SGAE a Catalunya i l'Acadèmia del Cinema Català amb l'objectiu d'impulsar i difondre l'autoria audiovisual dels socis de la SGAE i la cinematografia catalana al territori, així com promocionar les sales de cinema que aposten pel cinema català. Entre les 15 sales catalanes seleccionades s'hi troba La Lira de Tremp.

L’acte, que va presidir la regidora de Promoció Local, Anna Ritz, va consistir en una presentació i el passi de la pel·lícula 10.000 km i un posterior col·loqui en que va participar el públic assistent i el mateix director del film, Carlos Marques. En acabar es va servir un refrigeri gràcies a la col·laboració dels productors "Al teu gust, aliments del Pallars", Casa Badia, Mas Garcia Muret i Castell d'Encús.

Aquesta primera sessió del Circuit de Cinema Català ha servit també per donar el tret de sortida a un cicle de cinefòrum que organitza l'Associació d'Amics del Cinema Mostremp. Aquest cicle tindrà lloc cada primer dijous de mes fins al mes de maig vinent.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació