Dissabte, 18 de maig de 2024

​El Grup FGC signa un acord amb les estacions d'esquí Tot Nòrdic

Ambdues entitats intercanvien forfets perquè els usuaris tinguin a la seva disposició un ampli ventall de quilòmetres esquiables

Redacció 4 de novembre de 2015 a les 09:30

Enric Ticó (FGC) i Albert Batalla (Tot Nòrdic), formalitzant l'acord. Foto: FGC


El Grup FGC, integrat per les estacions d'esquí i muntanya de La Molina, Vallter 2000, Vall de Núria, Espot i Port Ainé, ha signat un acord amb la Mancomunitat de Municipis per a la Promoció de l'esquí nòrdic (Tot Nòrdic), la qual està formada per les estacions d'equí Guils-Fontanera, Lles, Aransa, Sant Joan de l'Erm, Tuixent la Vansa, Tavascan i Virós Vallferrera.

Gràcies a aquest nou conveni, durant la temporada d'hivern 2015-2016 s'estableix un intercanvi de forfets entre ambdues entitats. En aquest sentit, els usuaris del forfet de temporada de Tot Nòrdic disposaran d'un forfet gratuït d'un dia a cadascuna de les estacions d'FGC. Així mateix, els usuaris del forfet de temporada 5.0 i 6.0 del Grup comptaran amb un forfet gratuït de dia a les estacions de la Mancomunitat tants cops com hi vagin al llarg de la temporada. A més a més, el Grup FGC donarà cobertura a les estacions d'esquí nòrdic dins l'estratègia de promoció, comunicació i venta durant la temporada d'hivern.

Condicions d'ús

Segons es descriu en la signatura, aquest acord no s'aplicarà en els forfets d'invitació. Per tal de canviar el val d'invitació, serà imprescindible mostrar el forfet de temporada i la seva identificació a les taquilles centrals de qualsevol de les estacions.

En cas que el forfet de temporada sigui per a dies laborables, el forfet de dia serà per a dia laborable.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació