Divendres, 17 de maig de 2024
EDICTE

Modificacions del sentit del trànsit a la ciutat de Tremp

L'ajuntament vol conèixer l'opinió dels veïns i obre un període per aportar suggeriments fins el dia 30 de novembre

Redacció 2 de novembre de 2015 a les 19:00
Amb la intenció de promoure la participació de la ciutadania en les qüestions d'interès general, l'Ajuntament de Tremp posa en coneixement dels ciutadans i ciutadanes els canvis que estan previstos a la via pública en el marc del Pla de Mobilitat del Municipi.
 
D'una banda, es plantegen diversos canvis a la zona del carrer d'Aragó, d'acord amb el que contempla el Pla de Mobilitat Urbana. En primer lloc, es canviaria el sentit de circulació en aquest carrer, en el seu tram entre el carrer de Sant Roc i el passeig de Pare Manyanet. Aquesta modificació vindria donada per la mala visibilitat que hi ha actualment tant a l'entrada al passeig de Pare Manyanet com a l'entrada al tram del carrer Aragó per als vehicles i vianants que venen de pujada del carrer Sant Roc. En segon lloc, es convertirien a sentit únic els carrers Sant Roc (en sentit únic direcció al passeig del Pare Manyanet), Girona (sentit únic en direcció al carrer de Montllobar) i Barcelona (sentit únic en direcció a la plaça de Catalunya).
 

Canvis importants en alguns carrers de la ciutat. Foto: Ajuntament de Tremp

 
D'altra banda, actualment el carrer de la Creu només té sentit de pujada des del carrer de la Costa fins a la plaça de la Creu. L'Ajuntament planteja la possibilitat de convertir-lo a dos sentits de circulació per tal de facilitar l'accés al pàrquing públic i evitar incidents a les sortides dels carrers del Mig i de Sols, ambdós de sentit únic i arribada al carrer de la Creu. Aquesta darrera modificació afectaria als llocs d'estacionament de les voreres on unes 4 ó 5 places quedarien suprimides.
 

Es proposa que el carrer de la Creu sigui de doble sentit. Foto: Ajuntament de Tremp

 
Amb la intenció de conèixer l'opinió dels veïns, l'equip de govern fa pública aquesta informació, que també es pot trobar més detallada al web del consistori. També es fa saber que el dia 17 de novembre de 2015 a les 20:00 hores, es realitzarà una xerrada dels canvis proposats a la sala de plens de l'ajuntament. El diari Pallars Digital es compromet a trametre a l'Ajuntament de Tremp totes les opinions que es redactin en forma de comentari en aquest edicte.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació