Diumenge, 5 de maig de 2024

La CUP denuncia l'«acomiadament improcedent» d'una treballadora del Consell del Sobirà

La formació en demana la seva readmissió, així com establir uns criteris objectius per mesurar el rendiment del personal de l'ens

ACN 23 d'octubre de 2015 a les 13:51

Entrada principal del Consell Comarcal del Pallars Sobirà. Foto: Jordi Ubach


La CUP Pallars ha demanat la readmissió d'una treballadora de la deixalleria d'Esterri d'Àneu, gestionada pel Consell Comarcal del Pallars Sobirà, que va ser acomiadada el passat dimarts 20 d'octubre. En un comunicat emès aquest divendres, la formació considera que "s'han vulnerat els drets de la treballadora" i ha assegurat que es tracta d'un "acomiadament improcedent".

"Les raons que fonamenten aquesta extinció de la relació laboral són arbitràries perquè en cap moment s'han donat dades objectives sobre el rendiment i les queixes'', ha detallat aquest partit. Davant d'això, la CUP ha reclamat al Consell Comarcal que "estableixi uns criteris objectius per mesurar el rendiment del personal" d'aquest ens local.

La CUP, a més, s'ha mostrat sorpresa pel fet que el lloc de treball de l'empleada acomiadada l'està ocupant "el nebot de la senadora de Convergència i Unió, Maite Rivero". "Esperem que aquesta circumstància sigui una casualitat", afegeix al comunicat. Davant d'aquesta situació, la Candidatura d'Unitat Popular ha demanat que el Consell Comarcal del Pallars Sobirà detalli "com s'ha seleccionat, i seguint quins criteris, la nova persona que ha passat a ocupar la plaça de la treballadora acomiadada".

Segons aquesta formació, "els motius de l'acomiadament de la treballadora es basen en una queixa i en una suposada disminució del rendiment de treball".

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació