Dijous, 25 d'abril de 2024
esports

Un centenar d'inscrits a la 4a caminada «Entre Nogueres»

La prova recorre antics camins de bast i uneix Tremp amb el Pont de Montanyana

Redacció 22 d'octubre de 2015 a les 17:31

La Entre Nogueres arriba a la seva 4a edició. Foto: Consell Comarcal Pallars Jussà


Un centenar de caminadors i caminadores ja s'han inscrit a la 4a edició de la caminada “Entre Nogueres”, que tindrà lloc aquest proper dissabte. La prova, organitzada conjuntament entre el Consell Comarcal del Pallars Jussà i l'Ajuntament de Tremp, amb el suport de l'Ajuntament de Pont de Muntanyana i la Societat Amics de la Muntanya (SAM), recorrerà 24 quilòmetres entre els termes municipals del Pont de Muntanyana i Tremp.

Aquesta caminada transcorre pels antics camins de bast que antigament comunicaven les diferents poblacions d'aquesta zona, passant per Claramunt, Eroles, Claret i Tremp, alhora que es tracta d'un traçat que està inclòs en el Camí pels Països Catalans en el tram que va entre el Pont de Muntanyana i Tremp. Un dels objectius de la prova és precisament la promoció i la recuperació d'aquests antics senders per a un ús relacionat amb el lleure i les activitats de natura.

Un autobús transportarà els participants des de Tremp fins a Pont de Muntanyana, des d'on començarà la cursa a les 8h del matí. Tanmateix, al final de la prova el mateix bus farà el viatge de retorn des de Tremp per als atletes amb origen al Pont de Muntanyana.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació