Diumenge, 19 de maig de 2024

La piscina de Sort podria ser una realitat l'estiu que ve

L'ajuntament pacta amb la constructora una rebaixa del projecte per la seva obertura com a piscina descoberta

Redacció 8 d'octubre de 2015 a les 09:20

Fa 5 anys que les obres de la piscina estan abandonades. Foto: David Marín / El Punt Avui


Després de poc més de cinc anys des de l'aturada de les obres, la piscina de Sort podria ser una realitat el proper estiu. El nou govern municipal, format per Fem Municipi i la CUP, ha acordat amb l'empresa adjudicatària una modificació del projecte per tal de reprendre les obres abans de finals d'any. Els treballs es van aturar l'agost de 2010 per falta de diners i, des de llavors, l'estructura i els fonaments resten a l'intempèrie al costat del pavelló municipal.

Segons ha avançat El Punt Avui, l'acord consisteix en una rebaixa del cost total del projecte, que passa de 2,5 milions d'euros a menys d'un milió. La piscina, doncs, serà a l'aire lliure i no disposarà de l'edifici annex que l'acompanyava en una primera fase, però es reserva la opció a fer-la coberta més endavant en una segona fase. La modificació ha de passar el vist-i-plau de la Generalitat, que segons fonts municipals veuria "amb bons ulls" el canvi del projecte.

Les obres del que havien de ser les piscines cobertes de Sort van quedar paralitzades el 2010, amb l'estructura dels vestidors ja feta i els dos vasos ja perforats. L'ajuntament, segons va informar el llavors alcalde, Llàtzer Sibís, no disposava de diners per seguir amb la construcció de l'equipament i, per això, va deixar l'estructura tal com està en aquests moments.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació