Dimarts, 7 de maig de 2024
esports

La 6a edició del Rally Terradets d'escalada es presenta amb novetats

El Congost de Terradets es convertirà novament en el punt de trobada dels amants de l'escalada clàssica

Redacció 9 de setembre de 2015 a les 11:24

Un participant en l'edició del Rally de l'any passat. Foto: Rally Terradets


Ja estan obertes les inscripcions per al 6è Rally La Sportiva 12h Escalada Terradets, la Marató d'Escalada que com cada any, durant un cap de setmana, converteix el Congost de Terradets en una reunió d'escaladors i escaladores amants de l'escalada clàssica i que aquest any se celebrarà el cap de setmana del 18, 19 i 20 de setembre. El programa per a aquest any inclou activitats variades, tant per a participants com per a escaladors o acompanyants que no participin en el Rally. 

Amb la incorporació de La Sportiva com a espònsor principal, aquest any el Rally presenta algunes novetats, com la possibilitat de provar alguns models dels seus peus de gat, compartint escalada amb els i integrants del seu equip, com Berta Martín, Maria Benach, Lluc Macià, Luis Alfonso Fèlix, Dani Fuertes, Álvaro Lafuente, David Palmada "Pelut" i Ander Lasagabaster. La recepció començarà el divendres 18 de setembre a partir de les 16 hores, a la piscina de l'Hotel Terradets i continuarà amb l'estrena del reportatge Sibèria, escalada en gel a la frontera llunyana, una projecció oberta a tothom, sigui participant o no en el Rally. 

Aquest any la relació amb escaladors d'altres països s'ha anat ampliant i, a més de la participació dels guanyadors del 'Speed ​​Climbing', l'International Climbers Meeting de Paklenica a Croàcia (Sinisa Skalec i Sinisa Alavanja), es comptarà amb la participació d'un parell de cordades franceses del Équipe Pyrénéenne Féminine d'Alpinisme (EPAF els filles), posat en marxa pel Comitè Regional de Migdia Pirineus de la FFCAM (Federació Francesa). Una bona oportunitat per generar relacions entre cordades femenines motivades i fanàtiques per l'escalada en paret i l'alpinisme.

Formant part del Team Internacional de Camp-Cassin, també participarà la cordada francesa formada per Yann Borgnet i Anaïs Apioupiou, que diumenge 20 de setembre, al matí, mostraran imatges sobre les seves interessants activitats. Per al final de festa de diumenge al matí, els amics d'Elephant SlackLiners muntaran unes cintes amb el repte de creuar la piscina de l'Hotel Terradets.

El Rally de Terradets és la tercera prova de la Lliga de Rallies 12h d'Escalada de la FEDME i per inscriure cal enviar un mail a: rallyterradets@gmail.com. La participació està limitada a 30 cordades.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació