Divendres, 3 de maig de 2024

Mostremp escull avui els guanyadors de la quarta edició

Unes 500 persones van assistir ahir a la tercera jornada del Mostremp

Redacció 23 d'agost de 2015 a les 12:12

Mostremp posa avui el punt i final. Foto: Jordi Uriach


Aquest diumenge, a les set de la tarda, tindrà lloc la cloenda de la tercera edició del Mostremp. Abans però, a les cinc de la tarda, es projectaran els curtmetratges participants a la secció infantil, fins a 12 anys, i a la juvenil Víctor del Val, per a menors de 18 anys. 

L’acte es tancarà un cop es descobreixin quin són els guanyadors de les cinc seccions amb premi: la secció Pallars&Ribagorça, el premi del jurat de la secció oficial, el del públic, i la secció infantil i juvenil.  

Ahir, tercera jornada

Unes 500 persones van assistir ahir a la tercera jornada del Mostremp per veure els curtmetratges finalistes de la secció oficial. Els 14 curts seleccionats, d’un total de 125 cintes presentades, optaran al premi de 2.000 euros que concedirà el jurat. A més, el públic assistent va poder puntuar els curtmetratges per a que, el més votat, s’endugui el premi de 1.000 euros.
 
Els directors dels curtmetratges finalistes van participar en un col·loqui  on van poder reflexionat sobre la situació actual del cinema i de les dificultats de la producció audiovisual, entre d’altres temes.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació