Divendres, 3 de maig de 2024

​La secció oficial de curtmetratges, plat fort del tercer dia del Mostremp

Una de les novetats d’enguany és la secció Finestra d’Actualitat, amb cinc curts premiats en diferents festivals

Redacció 22 d'agost de 2015 a les 12:21

Manel Barceló i Mariel en el col·loqui 'Despullem la Mamen' a la Biblioteca. Foto: Jordi Uriach


Set treballs d’arreu de l’estat espanyol i l’estranger seran els protagonistes aquesta tarda al cinema la Lira de Tremp en un dels actes centrals del 4t Mostremp, cinema rural al Pallars. Aquesta serà la segona projecció de la secció oficial del certamen, que comptarà amb la presència d’alguns dels directors participants, com el francès Simon Panay, el basc Kote Camacho i el madrileny Guillermo Chapa; a més de l’actriu hongaresa Iringó Réti. El públic podrà conversar i interactuar directament amb aquests cineastes aquest migdia a la Rambla Dr. Pearson en un col·loqui on comentaran els seus treballs.

Entre els finalistes s’hi troben els drames socials Waiting for the (t)rain (França, 2015) i Don Miguel (País Basc, 2014), els thrillers familiars Huellas (Mèxic, 2014) i La Isla (Xile, 2013), el còmic ¡Cuelga tú!  (Espanya, 2014), l’enigmàtic i inquietant Tree (Hongria, 2015) i el romàntic Biodiversidad (Espanya, 2014).

Enguany el jurat oficial està presidit pel crític de cinema Quim Casas, i completat per l’actor Manel Barceló, pel coordinador del festival Som Cinema Francesc Peleato i l’actriu Annabel Castán. 
 

Consulta els horaris i informació dels actes del Mostremp 2015

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació