Dissabte, 4 de maig de 2024

Joan Ubach demanarà a FGC construir la base d'operacions de trens a Tremp

Compromís per Tremp entra una moció a l'ajuntament, i l'alcalde retreu que no s'hagi volgut consensuar

Aida Morales 4 d'agost de 2015 a les 18:46

Terrenys de Tremp on es podria situar la base d'operacions Foto: Compromís per Tremp


L'alcalde de Tremp, Joan Ubach, ha manifestat estar “totalment a favor” de demanar a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) que construeixi a Tremp la seva base d'operacions i de manteniment d'infraestructures de la línia Lleida – La Pobla de Segur, si es el que es necessita. En aquest sentit, i segons ha explicat a Pallars Digital, comparteix la moció que Compromís per Tremp vol presentar a l'ajuntament. 

“Jo encara no he vist aquesta moció”, ha destacat, tot admetent que encara tenen temps, ja que el proper ple ordinari no serà fins a l'octubre. No obstant això, també ha volgut deixar clar que hagués preferit que Compromís per Tremp parlés amb la resta de grups polítics per poder acordar aquesta moció de manera conjunta: “Si ens ho haguessin dit, ens haguéssim pogut adherir a la moció i presentar-ne només una com a Compromís, ERC i CiU”. 

Respecte d'aquesta base d'operacions que se situaria en un terreny de quatre hectàrees que Ferrocarrils té just a tocar de l'estació, Ubach ha assegurat que es faran les “gestions corresponents”, tot i que estarà a mans de FGC fer-ho o no. L'alcalde de Tremp també ha recordat que fa anys ja es va plantejar la mateixa qüestió a FGC, que va dir que s'ho plantejaria. Ara, però, el batlle es compromet a parlar amb el president de la línia de trens catalana.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació