Divendres, 3 de maig de 2024

Denúncia al Festival de Música de Rialp

Redacció 1 d'agost de 2015 a les 12:11
L'Alart Quartet vol denunciar públicament l'impagament del concert que van realitzar amb el guitarrista Jaume Torrent el 3 d'agost del 2013 a Alins, programats per Josep Sabarich, director del Festival de Música de Rialp. Aquest és el link amb la informació que es va difondre de la celebració d'aquest concert.

Evidentment, hem contactat diverses vegades amb el Sr. Sabarich per poder cobrar els honoraris que havíem pactat i sempre se'ns ha donat la justificació de què havia d'esperar el cobrament de la subvenció demanada al Departament de Cultura de la Generalitat. D'altra banda, sabem que Jaume Torrent va cobrar els seus honoraris puntualment. Trobem una vergonya que aquest festival es continuï organitzant malgrat tenir impagaments des de tant de temps i per això ens veiem obligats a fer pública aquesta situació. 

Esperem que amb aquesta denúncia pública puguem fer prou pressió a l'organització d'aquest festival, que ens consta que ha pagat d'altres músics que ha contractat, i que es pugui arribar a fer efectiu el pagament dels nostres honoraris en un plaç curt de temps per poder-nos estalviar de recórrer a la via judicial.

Alart Quartet

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació