Dissabte, 18 de maig de 2024

Mor el nen de 12 anys rescatat després d'ofegar-se a la Noguera Pallaresa

Practicava piragüisme al tram Llavorsí-Sort quan en caure a l'aigua va patir una parada cardíaca i va ser traslladat en estat crític a la Vall d'Hebron

ACN / Redacció 29 de juliol de 2015 a les 10:27

Un jove fent caiac al riu, en imatge d'arxiu. Foto: Paddle in Spain


El nen de 12 anys que va ser rescatat diumenge passat després d'ofegar-se al riu Noguera Pallaresa ha mort aquest dimarts a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona on estava ingressat, segons han indicat fonts del centre hospitalari. El nen estava practicant piragüisme en el tram Llavorsí-Sort amb un grup de gent. Va caure a l'aigua i va patir una parada cardíaca per ofegament.

Després de ser reanimat pels serveis sanitaris, el nen va ser traslladat en helicòpter a l'Hospital de la Vall d'Hebron on va ser ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) pediàtrica en estat crític i aquest dimarts al vespre ha mort.

La víctima es trobava practicant el caiac al Noguera Pallaresa pel seu compte. Es dóna la circumstància que en el mateix tram de riu, el passat mes de juny, un home de 55 anys i també de nacionalitat francesa va perdre la vida en condicions similars, després de bolcar amb la seva piragua.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació