Dissabte, 18 de maig de 2024

En estat crític un nen de 12 anys al bolcar amb el caiac a Rialp

Va ser rescatat a temps quan s'ofegava al riu Noguera Pallaresa, on hi practicava piragüisme lliurement

ACN / Redacció 27 de juliol de 2015 a les 12:35

L'helicòpter va aterrar a la C-13 i va provocar retencions. Foto: @rykbcn


Un nen de 12 anys de nacionalitat francesa està ingressat, des d'aquest diumenge, a la Unitat de Cures Intensives (UCI) pediàtrica de la Vall d'Hebron després de ser rescatat del riu Noguera Pallaresa. El jove estava practicant piragüisme amb un grup de gent, en el tram Llavorsí-Sort, a l'alçada de Rialp, quan va haver de ser rescatat del riu.

El nen, que va caure a l'aigua, va tenir una parada cardíaca per ofegament i, després de ser reanimat pels serveis d'emergència, va ser traslladat en helicòpter a l'hospital de Barcelona on segueix ingressat en estat crític. Quan els serveis d'emergències van arribar al lloc dels fets el jove ja es trobava fora de l'aigua inconscient però els sanitaris van poder reanimar-lo.

La víctima es trobava practicant el caiac al Noguera Pallaresa pel seu compte. Es dóna la circumstància que en el mateix tram de riu, el passat mes de juny, un home de 55 anys i també de nacionalitat francesa va perdre la vida en condicions similars, després de bolcar amb la seva piragua.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació