Divendres, 17 de maig de 2024

Rescat a la Cova de Cuberes

Redacció 22 de juliol de 2015 a les 11:55
El passat 20 de juny vaig haver de ser rescatat de la Cova de Cuberes, al Pallars Jussà. Ara vull escriure aquesta carta d'agraïment a totes les persones que han fet possible el meu rescat i que han estat al meu costat abans, durant i després de l'accident.

Aquest agraïment el vull personalitzar en els membres dels cossos especials de bombers GRAE i GEM, ja que he pogut veure com gràcies a la seva professionalitat, vocació i gran nivell humà el rescat ha estat possible.

També agrair a tothom que es va bolcar en el meu accident: a l’FCE (Federació Catalana d’Espeleologia), coordinant i tenint cura de la meva evolució, amics i voluntaris de l’EGAN (Espeleo GrupAnoia) i de l'FCE, que van facilitar el rescat amb la seva experiència en espeleosocors i fent-me costat fins al dia d'avui; als Mossos d'Esquadra i d'altres bombers de la Generalitat que també es van desplaçar per ajudar en el meu rescat, i als professionals que m'han atès a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida i a l'Hospital Comarcal d'Igualada. Gràcies a tots.

Només destacar que en aquests moments difícils, crec que el país encara tira endavant gràcies a la professionalitat de tots els nostres serveis públics i al voluntariat, gent per la qual val la pena tot plegat i als quals també hem de donar el nostre suport.

Jordi Carreras

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Dis la teva!, cova, rescat
Participació