Divendres, 3 de maig de 2024
eleccions 27-s

Pep Guardiola tancarà la llista unitària

L'entrenador del Bayern de Munic ocuparà el darrer lloc de la candidatura de CDC, ERC i les entitats sobiranistes, segons ha avançat 'El País'

Redacció 20 de juliol de 2015 a les 11:43

Pep Guardiola, al costat de Mas i de Gispert, en una imatge d'arxiu Foto: ACN


Pep Guardiola tancarà la llista unitària de CDC, ERC i les entitats sobiranistes, segons ha avançat El País. L'entrenador del Bayern de Munic no té cap intenció de ser diputat i, de fet, ocuparà el darrer lloc de la candidatura com a mostra de suport simbòlic.

Guardiola mai ha amagat el seu compromís amb la independència i el procés sobiranista. De fet, fa poques setmanes va assegurar que "el 27-S tornarà a sortir Catalunya sencera". L'exjugador i extrenanedor blaugrana es va desplaçar expressament d'Alemanya per tal de votar a la consulta del 9-N.

La llista unitària sobiranista es presentarà precisament aquest vespre al MNAC. De moment, es coneixen els cinc primers de la llista –Raül Romeva, Carme Forcadell, Muriel Casals, Artur Mas i Oriol Junqueras- i el darrer. No està previst que avui es facin públics els caps de llista de les altres demarcacions.

 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació