Dissabte, 18 de maig de 2024

Cap de setmana musical al Sobirà amb el Maldaltura i el JAM Pallars

El reggae de Koers i la música alternativa de Rombo o Salvaje Montoya, els plats forts del cap de setmana

Jordi Ubach 16 de juliol de 2015 a les 17:40

El Maldaltura se celebra en un prat a 1.400 metres d'alçada, a Llessui. Foto: Maldaltura


El Pallars Sobirà aglutina aquest cap de setmana dos festivals musicals d'interès, d'una gran varietat musical, que de ben segur sabran satisfer els gustos dels pallaresos i pallareses que tinguin intenció de passar un cap de setmana d'allò més festiu. Per un costat trobem una nova edició del Maldaltura, un festival que va començar a caminar l'any passat a la Vall d'Àssua, dedicat a grups underground i alternatius de la nova escena musical catalana.

Com a novetat, enguany el festival s'allarga un dia més i començarà ja aquest divendres amb les actuacions de L'Eix del Mal Dj's, Neleonard i Fernando Alfaro, a partir de les 22h. Pel dissabte estan previstes les actuacions, entre altres, de Rombo, Cala Vento o Salvaje Montoya. 
 

Maldaltura 2015

 

Per un altra banda, l'Associació de Joves de Montardit de Baix organitza un any més la JAM Pallars, que enguany compleix la 5a edició. La festa comença aquest divendres amb un sopar popular, a partir de les 21:45h, i posteriorment es servirà rom cremat amb monòlegs d'Eugenio, i la posterior actuació d'un Dj.

Per dissabte està prevista una sessió de cinema infantil amb xocolatada a les 17:30h i fi de festa amb les actuacions del grup lleidatà de reggae Koers, guanyadors del concurs de bandes emergents de Lleida Directe 2015. El fi de festa anirà a càrrec de Tj. phil.x
 

JAM Pallars 2015

.

Programa d'actes del Maldaltura 2015

Programa d'actes de la JAM Pallars 2015

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació