Dissabte, 18 de maig de 2024

Interior reforça l'Alt Pirineu i Aran amb la nova direcció territorial

Josep Palau, nou director dels SSTT d'Interior a la zona, vol apropar el servei als ciutadans i al territori

Redacció 15 de juliol de 2015 a les 17:16

Josep Palau, director dels Serveis Territorials d'Interior a l'Alt Pirineu i Aran. Foto: ACN


El delegat del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Albert Alins, ha presentat aquest matí el nou director dels Serveis Territorials d’Interior a l’Alt Pirineu i Aran, Josep Palau. El Departament d’Interior reforça amb el seu nomenament la presència i actuació al territorri. Un dels principals objectius de la nova direcció "és que serveixi per apropar el servei del Departament d’Interior als ciutadans i al territori i donar-los més veu", ha declarat Josep Palau, que considera que la presència a la zona permetrà "millorar el treball que es duu a terme, principalment en aquells àmbits on es pot inicidir més, com Protecció Civil".

Josep Palau és nascut a Llavorsí i des de l’any 1998 ha ocupat el càrrec de cap del Servei d’Administració de la Regió Policial Pirineu Occidental. Entre els anys 1986 i 1998 va desenvolupar diverses tasques professionals al Servei de Personal del Departament d’Interior de la Generalitat. Al capdavant dels Serveis Territorials d’Interior a Lleida ha estat designada Montserrat Meseguer, alcaldessa de Palau d’Anglesola, que va ser presentada la setmana passada.

El delegat del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Albert Alins, ha dit que amb aquest nomenament es vol guanyar en proximitat ciutadana per donar resposta a les diferents realitats d'aquesta zona respecte a altres indrets del país. Palau, per la seva banda, ha explicat que la realitat geogràfica del Pirineu és complicada i serà ell el que es mourà per apropar-se al ciutadà i les institucions. Tot i que el seu lloc habitual de treball serà a la Seu d'Urgell es desplaçarà de manera periòdica a Tremp per resoldre problemes.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació