Diumenge, 19 de maig de 2024

Els joves de Tremp s'uneixen per promoure la vida cultural de la ciutat

L'associació El Gat Jove realitzarà la primera assemblea aquest divendres al Parc del Pinell

Jordi Ubach 9 de juliol de 2015 a les 09:54

Un correbars va ser la primera activitat de l'associació. Foto: El Gat Jove


Empesos per les ganes d'acabar amb la frase "en aquest poble no es fa res", indignats de veure com els joves que marxen a estudiar fora no troben al·licients per pujar al poble, i percebre com la gent que resideix a Tremp sent que el poble "se’ls queda petit", un grup de joves de Tremp ha creat una associació per promoure i fomentar la vida social, cultural i festiva de la ciutat.

Es tracta d'El Gat Jove, una associació que, tot i la seva recent creació, ja ha organitzat diverses activitats en els darrers mesos, com un correbars o el sopar jove de Sant Joan. Aquest divendres, però, EL Gat Jove es presenta en societat al Parc del Pinell de Tremp. Serà en la seva primera assemblea, que tindrà lloc a partir de les 20:30h i on està convidat tot aquell qui vulgui aportar les seves propostes per tal de millorar l'oferta cultural de Tremp i rodalies.
 

La primera assemblea, aquest divendres


Com funciona l'associació?

La junta està formada per 10 membres de diferents edats, d'entre 18 i 35 anys, però són els socis ("els gats") qui proposaran i pensaran els actes i les activitats a organitzar. A través dels consells i les assemblees l'associació es coordinarà per debatre i opinar sobre les diferents propostes, prenent, finalment, decisions democràticament (1 soci=1 vot).

L'objectiu final d'El Gat Jove, en definitiva, és crear, promoure i recuperar activitats que complementin aquelles que ja es venen organitzant anualment a la ciutat. Ganes i empenta no els en falten.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació