Dijous, 2 de maig de 2024

​Vuit grups musicals pallaresos es reuniran al Festipallars 2015

La vuitena edició d'aquest festival itinerant se celebrarà divendres al Parc dels Raiers de la Pobla de Segur

Redacció 9 de juliol de 2015 a les 09:27

Imatge d'una edició anterior del Festipallars. Foto: Consell Comarcal Pallars Jussà


El Festipallars arriba enguany a la seva vuitena edició plenament consolidat com una aposta per donar suport als músics locals i comarcals i alhora promoure la participació i l’intercanvi entre els joves de la comarca. Aquest esdeveniment, seguint el seu caràcter itinerant, es celebrarà a la Pobla de Segur el divendres 10 de juliol.

Enguany participaran al festival un total de 8 grups d’arreu de la comarca d’estils que van des del punk fins l’acústic passant pel metall, entre altres. El primer dels concerts tindrà lloc a partir de les 8 de la tarda amb l’actuació de Mari Martí Trio i Colladegats. La segona sessió començarà a partir de mitjanit amb la participació de Randal, Drunken Celts, TrastoCATS, Sacabat, FAM i Winter Shades que posarà el punt i final a aquest espectacle de 10 hores de música pallaresa. 

El Festipallars, nascut ara fa 8 anys té com a principal objectiu donar suport als músics locals i s’impulsa conjuntament des de les àrees de joventut dels ajuntaments de Tremp, la Pobla de Segur, Isona i Conca Dellà, Senterada i Talarn, l’Oficina Jove del Pallars Jussà i la Direcció General de Joventut, alhora que compta amb la col·laboració de les entitats musicals i juvenils de la comarca.

Des de la seva creació, el Festipallars ha anat itinerant per diferents municipis de la comarca i pretén anar integrant al projecte altres poblacions perquè s’impliquin en la promoció de la música i els músics autòctons.

Perquè els joves puguin accedir al Festipallars en transport públic, s’ha programat un servei de bus des d’Isona i Tremp amb destí la Pobla de Segur. La sortida des d'Isona serà a les 23:30h i de Tremp a les 00h. La tornada, a les 6h.
 

Cartell de l'edició d'enguany del Festipallars.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació