Dissabte, 27 d'abril de 2024

Escampen adhesius espanyolistes a Tremp

Entre ells, la bandera d'Espanya o d'altres amb el lema 'Espanya, una, grande y fuerte' i 'No a los separatistas'

Jordi Ubach 7 de juliol de 2015 a les 12:21

Un adhesiu en una senyal de la rotonda d'entrada a Tremp. Foto: Aitor Sancho


Els veïns i veïnes de Tremp van despertar diumenge amb sorpresa i amb alguns dels seus carrers parcialment "decorats". Uns desconeguts van enganxar durant la nit anterior una sèrie d'adhesius espanyolistes a mobiliari urbà de la ciutat, en senyals de trànsit, caixers automàtics i fins i tot en algun vehicle particular. Entre les enganxines, la bandera d'Espanya o la ja famosa imatge d'un jove supporter amb el lema 'No a los separatistas' i 'Espanya una grande y fuerte'.
 

Un dels adhesius escampats a Tremp. Foto: Aitor Sancho


Els fets no han estat denunciats per part del consistori trempolí, que els atribueix a un fet aïllat. Si es repeteixen, però, se n'estudiaran mesures. L'enganxada d'adhesius pro-espanyolistes a Tremp s'ha efectuat els dies previs a l'acte de lliurament de despatxos, que tindrà lloc aquest divendres a l'acadèmia militar de Talarn i que comptarà amb la presència de Felip VI.
 

Les enganxines van aparèixer fins i tot en cotxes particulars. Foto: Aitor Sancho


​Aquest no és el primer cop que es produeixen fets similars a Tremp durant la primera setmana de juliol, prèvia a l'acte estrella de l'acadèmia. Fa just un any van aparèixer pintades anticatalanistes a l'Avinguda Espanya, a l'entrada de la ciutat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació