Divendres, 3 de maig de 2024
esports

Les joves promeses de l'handbol se citen un any més a la Pobla de Segur

Una vuitantena de joves realitzen aquesta setmana el Handball Training Camp, on reben classes d'entrenadors de prestigi com el tècnic del Barça, Xavier Pascual

Redacció 2 de juliol de 2015 a les 13:48

Lorenzo Rueda, en una sessió al pavelló de la Pobla. Foto: HTC


La Pobla de Segur acull un any més el Handball Training Camp (HTC), un dels campus formatius d'handbol més complets i prestigiosos arreu del món que compta amb figures destacades com el tècnic del Barça, Xavier Pascual; l'entrenador del juvenil del Barça, Lorenzo Rueda; o el director tècnic de l'handbol formatiu del Barça, Toni Gerona. Des del passat diumenge, un total de 79 joves promeses de l'handbol nacional es troben al Pallars on aprenen i es formen en el seu esport.
 
Aquesta és la 10a temporada que la localitat del Jussà acull el HTC. Està dirigit a joves d'entre 11 i 19 anys i es desenvolupa principalment al pavelló poliesportiu de la Pobla de Segur. Totes les activitats que es duen a terme durant les sessions d'entrenament tenen com a objectiu la millora d'aquells aspectes que es consideren més importants per a l'increment del rendiment esportiu dels jugadors: aspectes tècnic-tàctics, psicològics, teòrics i físics.
 
A banda de l'entrenament específic, els nois i noies realitzen activitats complementàries com sessions de vídeo, anàlisi de partits i fisioterapia. Aquest cap de setmana acaba l'estada al Pallars de tots aquests joves, que esperen algun dia triomfar en el seu esport favorit.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació