Dissabte, 18 de maig de 2024
esports

La Vall Fosca acollirà una etapa del Raidaran

Aquesta prova superarà per primer cop l’àmbit geogràfic de la Vall d’Aran

Redacció 2 de juliol de 2015 a les 11:15

Els guanyadors de l'edició de l'any passat. Foto: Raidaran


La Vall Fosca i l’Ajuntament de la Torre de Capdella esdevindran elements fonamentals en l'organització del Raidaran -l’única prova internacional de raids d’aventura que se celebra a Catalunya-, que tindrà lloc des d'avui i fins el 5 de juliol. La competició, que aquest any supera àmpliament l’àmbit geogràfic de la Val d’Aran, s’endinsarà a la Vall Fosca en la jornada de divendres, on tindrà lloc una emocionant prova de barranc a la Torre de Capdella, una etapa de BTT per sota dels dominis del telefèric de la Vall Fosca, i l’inici del tram de trekking que ha de portar els "raiders" des de l’Estany Gento fins a Taüll.

La Vall Fosca ha habilitat una carpa per a què els diversos competidors de les categories elit i aventura puguin desenvolupar la transició i ha posat a disposició de l’organitzador el telefèric de la Vall Fosca, des d’on podrà treure espectaculars imatges dels participants en plena ascensió. Així mateix, els aficionats de les competicions ciclistes tindran una oportunitat única de seguir els raiders en directe des de l’aire, dins del telefèric.
 
El Raidaran compta amb la participació d’una cinquantena d’equips provinents de França, els Països Baixos i de tot l’Estat Espanyol, entre els quals destaca el mateix equip de la Vall Fosca, que és un dels principals favorits a la victòria. En aquest sentit, un dels seus components, Albert Vilana, defensa títol, ja que l’any passat es va proclamar campió tot formant part del també conjunt català Diedre.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació