Divendres, 3 de maig de 2024

El 4t Mostremp es presenta a la Galeria Contrast de Barcelona

La mostra de cinema rural al Pallars tindrà lloc els dies 20, 21, 22 i 23 d'agost

Redacció 2 de juliol de 2015 a les 09:47

Cartell promocional del 4t Mostremp. Foto: Mostremp


S'acosta la 4a edició del Mostremp, la mostra de cinema rural al Pallars, que tindrà lloc els propers dies 20, 21, 22 i 23 d'agost. La Galeria Contrast acollirà aquest dijous a les 19h una prèvia del festival on es descobriran algunes novetats del certamen d'enguany, entre d'altres el clip promocional rodat a l'estany de Montcortès. En l'acte, a més, es podrà veure un avançament dels catorze curtmetratges de temàtica rural seleccionats que competiran a la secció Oficial.

A continuació, els assistents podran veure els curtmetratges guanyadors de l'edició de l'any passat, concretament els curtmetratges 'Porsiemprejamón' de Ruth Díaz, guanyador del premi del públic i els curtmetratges 'Saskia' d'Elia Ballesteros i 'Espés' de Tànit Fernández i Isaac Rodríguez, guanyadors del premi del jurat.

L'acte comptarà amb la presència dels joves directors d''Espés', curtmetratge també guardonat amb el premi Pallars&Ribagorça a l'edició 2014. Aquest 2015, Mostremp seguirà ampliant el projecte 'Mostremp Sobre Rodes' que porta els millors curtmetratges del festival a diferents localitats pallareses i presentarà una programació formada per més de 40 pel·lícules comptant llargmetratges fora de concurs i curtmetratges que competiran en les seccions Oficial, Pallars&Ribagorça, Juvenil i Infantil.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació