Just Sociats s'adjudica La Ribalera de Tírvia

El corredor manresà es va imposar amb un temps de 4h 57' 03"

Redacció 1 de juliol de 2015 a les 09:27

Just Sociats entrant a meta acompanyat dels seus fills. Foto: La Ribalera

L'atleta manresà Just Sociats va ser el dominador de la 4a Marató per Alta Muntanya La Ribalera que es va disputar a Tírvia el passat diumenge. La Ribalera, que forma part del calendari de curses Correpallars, es va disputar sota una alta temperatura, amb els atletes que van haver de superar 43 quilòmetres de recorregut i més de 3.000 metres de desnivell positiu, amb el Salòria -de 2.789 metres- com a punt més alt de la prova.

Sociats va imposar-se amb un temps de 4h57'03". La segona posició la va ocupar Jon Erdaide amb 5h12'14", i el tercer esglaó del podi va estar per a Carlos Aguilella amb 5h32'17". Els vencedors del recorregut curt (mitja marató) van ser Ferran Bolaño i Cèlia Guasch.