Divendres, 3 de maig de 2024
CONCURS

Fes-te una «selfie» i gaudeix de l'Esbaiola't amb Pallars Digital

Les quatre fotos més originals s'enduran un pack d'entrades per gaudir de diferents espectacles del festival

Redacció 7 de juliol de 2015 a les 11:00
Fes-te una autofoto relacionada amb l'Esbaiola't o el món artístic i teatral, etiqueta-la amb #selfieEsbaiolat15, penja-la al Twitter i/o Facebook i participa al concurs organitzat per Pallars Digital i el Festival Esbaiola't. Pots guanyar entrades gratuïtes per l'Esbaiola't! Tens temps fins el 22 de juliol!!

Fes-te una selfie divertida i original i guanya entrades per l'Esbaiola't!


Un any més, el diari Pallars Digital col·labora amb el festival de teatre Esbaiola't, amb seu a Esterri d'Àneu, que enguany se celebra els dies 24, 25 i 26 de juliol. És per això que, per aquesta nova edició, hem organitzat conjuntament el primer concurs de selfies a través de Twitter i Facebook.

La mecànica és molt senzilla: es tracta de publicar en qualsevol de les dues xarxes socials una autofoto que estigui relacionada d'alguna manera amb el món artístic: teatre, circ, titelles o que contingui la imatge del festival, sempre acompanyada de l'etiqueta #selfieEsbaiolat15. Un jurat escollirà les quatre fotografies més divertides i originals, els autors de les quals s'emportaran un pack d'entrades per alguns dels espectacles del festival.
 

Guanya entrades per l'Esbaiola't amb una selfie!


Bases reguladores del concurs

1.- REQUISITS DELS PARTICIPANTS
Durant el període promocional indicat a les presents bases, tindrà possibilitat de participar en el present concurs les persones majors de 14 anys (*).

(*) En cas dels menors d’edat, segons l’article 13 del Real Decret 1720/2007, de 21 de desembre pel qual s’aprova el Reglament de Llei de Protecció de Dades de Caràcter Personal estableix que "podrà procedir al tractament de les dades els majors de catorze anys amb autorització dels pares o tutors legals”.

No podran participar al concurs aquelles persones que hagin participat directa o indirectament en la elaboració i desenvolupament del concurs, així com els seus familiars de primer grau. 

Per a participar serà necessari:

- Publicar des del perfil personal de Twitter i/o Facebook del participant una imatge tipus selfie que estigui relacionada d'alguna manera amb el teatre, el circ o les titelles, principals protagonistes del festival Esbaiola't. 

- Incloure el hashtag #selfieEsbaiolat15.

- Les fotografies no poden contenir material obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu, incendiari o difamatori.

- Pallars Digital i Esbaiola't no es responsabilitzen de les fotografies que els participants publiquin al seu compte de Twitter i/o Facebook, les quals pertanyen exclusivament als seus autors. En conseqüència l’autor ha de comptar amb la autorització de les persones que apareguin a les fotografies publicades, així com els permisos pertinents si hi apareixen menors d'edat.

- Pallars Digital i Esbaiola't no es responsabilitzaran que un tercer reclami drets d'imatge sobre qualsevol contingut publicat com a conseqüència del present concurs.

2.- PRESENTACIÓ DE LES FOTOGRAFIES
Les fotografies seran compartides a Twitter i/o Facebook de manera pública amb la etiqueta o hashtag #selfieEsbaiolat15. 

3.- CALENDARI I TERMINIS DE PRESENTACIÓ
El concurs s’iniciarà el 7 de juliol de 2015 a les 12 hores i finalitzarà el 22 de juliol a les 23:59 hores.

La resolució del concurs i el lliurament del premis es farà entre la data de finalització del termini de presentació i la data d'inici del festival mitjançant el diari Pallars Digital i el web oficial del festival Esbaiola't.

Si per causes de força major fos necessari ajornar o modificar el concurs es publicarà la informació a les webs esmentades.

4.- JURAT
El jurat d'aquest concurs estarà format per tres persones:
- Ramón Villuendas Pallobart, alcalde d'Esterri d'Àneu
- Carles Pijuan Canals, director artístic del festival
- Jordi Ubach Llorens, director del diari Pallars Digital

5.- CRITERIS DE VALORACIÓ
Les 4 fotografies guanyadores tindran com a criteri de valoració la seva originalitat, qualitat, popularitat així com que siguin representatives de l'objecte del concurs.

6.- PREMIS
Cadascun dels autors de les quatre fotografies escollides rebran com a premi un pack d'entades per veure diversos espectacles del festival Esbaiola't.

Pallars Digital i Esbaiola't es reserven el dret a declarar desert els premis en aquells casos en que hi hagi un nivell de participació insuficient.

Els guanyadors/res podran renunciar al premi, però en cap cas els premis podran ser objecte de canvi, alteració o compensació a petició del guanyador.

Un cop publicat el premi el diari Pallars Digital es posarà en contacte amb els guanyadors, a qui sol·licitarà l’acceptació del premi i les dades necessàries per fer efectiu el lliurament del mateix. 

En cas de no contactar amb algun dels guanyadors, aquell pack d'entrades quedarà desert. Així mateix, Pallars Digital i Esbaiola't es reserven el dret d’ajornar el lliurament de premis per causes alienes a la seva voluntat o de canviar el premi per causes de força major.

Per recollir els premis caldrà identificar-se com autor/a de la fotografia amb el nom d’usuari/a corresponent, i acreditar ser una de les persones que apareix al selfie mitjançant la presentació del DNI o document acreditatiu a les guixetes del festival Esbaiola't.

7.- PROPIETAT INTELECTUAL
Vist que els autors/res publicaran les fotografies a Twitter i/o Facebook, cal tenir en compte que les esmentades xarxes es reserven el dret de forma il·limitada de tots els recursos que els usuaris publiquin a la xarxa. Per tant cal publicar fotografies i continguts de forma responsable.

Pallars Digital i Esbaiola't no es responsabilitzen de l’ús que puguin fer terceres persones de les fotos publicades.

Els participants autoritzen amb la seva participació a Pallars Digital i Esbaiola't a la reproducció, ús, distribució i comunicació pública del seu nom, cognoms i fotografies participants mitjançant qualsevol mitjà present o futur. 

8.- ACCEPTACIÓ DE LES BASES
La participació en el concurs comporta l'acceptació d'aquestes bases i el dictamen del jurat, així com l'autorització per divulgar públicament totes les fotografies que participin en els canals de comunicació de Pallars Digital i el festival Esbaiola't. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació