Dijous, 2 de maig de 2024
esports

Espot acull la cursa de descens BTT puntuable per a la Copa Catalana

L'estació pallaresa serà la seu, aquest cap de setmana, de la DVO Downhill Cup i els Campionats de Catalunya

Redacció 29 de maig de 2015 a les 11:33

Imatge d'arxiu del descens en BTT a Vallnord. Foto: Vallnord


L'Ajuntament d'Espot, juntament amb la Peña Ciclista Colomina de Lleida, organitzen els dies 30 i 31 de maig a l'estació de muntanya d'Espot una DVO Downhill Cup, puntuable per a la Copa Catalana de BTT, i els Campionats de Catalunya de Descens amb bicicleta de Muntanya. Espot serà el patrocinador local d'aquesta competició.

La prova, que està dins del calendari DVO Downhill Cup, consta de 5 competicions d'alt nivell organitzatiu i esportiu, que es realitzen a Catalunya, Andorra i França, assentant les bases d'una competició de referència a Espanya i Europa. La prova es va disputar per última vegada a Espot el 2002 i va arribar a assolir un gran nivell internacional.

Per tal de remuntar als corredors, al públic assistent a la prova i als turistes en general, l'estació obrirà el Telecadira La Roca a un preu especial de 3€ per persona. El bitllet inclou tant l'ascens com el descens, per poder facilitar l'accés i el desplaçament per l'estació. A més, la cafeteria de la cota 2000 estarà oberta al públic i oferirà entrepans, plats combinats, begudes, aperitius, infusions, cafès, entre d'altres productes.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació