Dimecres, 24 d'abril de 2024
municipals 2015

La jornada electoral serà molt gran a Nació Digital

Pallars Digital farà un seguiment especial de la jornada electoral a les comarques pallareses | Uns 50 professionals faran la cobertura arreu del país per a l'edició nacional i les edicions territorials

Redacció 23 de maig de 2015 a les 12:03

Pallars Digital farà un seguiment exhaustiu de les municipals al Pallars. Foto: Adrià Costa


Les eleccions municipals són un gran moment per a un diari com Nació Digital, que té com a senyal d'identitat una potent implantació en bona part de les comarques del país. Així, durant tot aquest proper diumenge, des de primera hora del matí fins que els resultats estiguin clars, un equip de 50 professionals -entre periodistes, fotoperiodistes, tècnics i editors- seguirà els esdeveniments, tant a Barcelona com a les principals capitals i comarques, entre les quals les del Pallars.

Minut a minut simultani a les comarques

Les edicions territorials de Nació Digital posaran en funcionament un servei "Minut a minut" de seguiment de l'actualitat que recollirà, al seu torn, les novetats més importants dels "Minut a minut" que es portaran des de les edicions territorials i des de les nostres edicions aliades, com DelCamp.cat al Camp de Tarragona, Aguaita de les Terres de l'Ebre o Pallars Digital. La difusió serà en paral·lel a través de web i xarxes socials com Twitter, Facebook, Instagram, etc.

Amb aquest desplegament, Nació Digital vol estar a l'alçada del que n'esperen els nostres lectors. Uns lectors que en van donar el rècord històric d'audiència d'un mitjà digital en català el passat 9-N, en què van ser 536.085 usuaris únics en un sol dia que van llegir quasi 2 milions de pàgines, assolint un llistó que per ara ningú no ha superat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació